Anmeldelser


Efter at have gået flere år med piskesmæld fik jeg endelig afklaring og vished da jeg kom hos Specialklinikken. .. det var ikke bare noget jeg bildte mig selv ind, jeg havde faktisk en skade. Idag er min hverdag bedre og det er takket være Erlings fantastiske behandlinger!
Jeg husker tydeligt første behandling - pludseligt fik jeg blod til hjernen. En følelse der er så ubeskrivelig at det næsten kun skal opleves.
Min hukommelse er bedre, mit overskud og energiniveau er steget og ja - jeg kommer gerne igen og igen da det bare er et fantastisk sted at komme! 🙂 Kan kun anbefale unge som gamle at tage en tur forbi Specialklinikken hvis man døjer med smerter!
Sabine Quardon


Super god oplevelse, de har virkelig styr på det. Han fandt fejlen i min piskesmæld i løbet af 15 minutter og den fejl ville kunne ses med DMX skanning. Prisen virker en smule høj, men det er absolut alle pengene værd!
Kasper Jensen


Årsagsbehandling og smertefri - findes her. Dybt professionelle! Med uundværlig viden! En diamant som skinner og venter på at blive delt ud
Karina Benedikte Guldager Simonsen


Sidste mandag var jeg så forpint, at jeg ikke kunne være nogen steder. Fra torsdagen før, havde jeg haft så ondt i ryggen, at jeg hverken kunne gå eller sidde. Det gjorde ondt ned i benet og foden sov. Mandag morgen ringede jeg til specialklinikken og inden middag var jeg røngtenfotograferet og behandlingen sat igang. En ugen efter, er jeg i tydelig bedring. Så stor respekt til specialklinikken fra mig.
Inge Elisabeth Andersen


Utrolig dygtige og kompetente. Havde dobbelt syn og ingen øjenkontakt til andre da jeg kom der første gang. Problemet blev fundet og da jeg gik derfra kunne jeg se igen. Fantastisk at chokbølge terapi kan gøre så meget.
Lisbeth Lakmann 


Erling er super fagligt kompetent og sympatisk. Behandles for Whiplash , frossen skulder, modicforandring. Fået større viden og forståelse af mit helbred. Er blevet smertereduceret og bedre funktionsevne = bedre livskvalitet. Så bestemt 5 stjerner herfra...
Anette Rankenberg Jakobsen


Højt kiropraktisk fagligt kvalitetsniveau, højt informationsniveau og udtalt faglig professionalisme i behandlingen. Utrolig imødekommende og venlig service.  Fem stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Elisabeth Carlsen


Helt fantastisk dygtige mennesker. Min søn var voldsom skæv i ryggen og besvimede eller fik voldsom hovedpine når han pressede sig 100% under Sport. Ved besøg ved diverse læger var meldingen, at drenge i den alder godt kunne gå og besvime og ingen tog særligt notits af at han var skæv i ryg og muskulatur. Efter 15 min havde Erling fundet ud af hvad der var galt og efter 1 måned med behandling og øvelser var han helt lige i ryg og muskulatur, besvimer ikke længere og døjer ikke med hovedpine. Fik efterfølgende selv behandlet et løber knæ som jeg har døjet med i 8 år og har fået et utal af forskellige behandlere for. Eva (fysioterapeut) fandt frem til, at det stammede fra problemer med iskasnerven. Jeg kan nu gå længere ture, uden at knæet hæver. Jeg har fået lavet en genoptræningsplan, der gør, at jeg tror på, jeg til foråret kan begynde at løbe igen. Vi har oplevet at personalet i specialklinikken har lyttet til de symptomer vi har fortalt om og sat det ind i en helhedsvurdering af problemet. Dygtige mennesker som vi er evigt taknemmelige.
Birgit Blum Andresen


Jeg kom fra København til Støvring, med stor glæde og frygt samtidig. Jeg var nervøs over om jeg ville komme hjem igen uden smerter, eller en forværret tilstand. Den 19. Februar 2019 var jeg til en forundersøgelse hos Erling, på baggrund af piskesmæld i nakken. Jeg fik den første i 2013, og den anden i 2017. Det har medført nedsat funktionsevne, konstant hovedpine, og uforklarlige smerter. Efter en længere kamp med læger, neurologer, reumatologer, fik jeg i 2017 endelig taget en MR scanning. Jeg får så af vide, at den er “ ren “ og alt er som det skal være i nakken. Jeg tænkte at det må være psykisk. Sådan går årene, indtil min kollega anbefaler Specialklinikken Rebild. Erling finder mine MR billeder frem, og finder skaderne blot 1 minut efter. Han fortæller mig, at 4 nakkehvirvler ud af 7 har taget skade. Samt at N4 var låst, og at den var fyldt med væske, som har medført at jeg ikke får nok blod op til hjernen. Efter 6 år hos fysioterapeuter der mente at det var kronisk hovedpine og migræne, fandt Erling løsningen. Nu har jeg været til 3 dages behandling, 2 gange om dagen. Jeg har nu helt normal bevægelse i nakken, uden gener. Jeg kan kigge ned, uden at sidde fast halvvejs. Jeg kan være fysisk aktiv, uden at få smerter ned af ryggen og udstråling ud til arme og fingre. Igår, d. 02.04.19 var min første morgen, efter 6 år, uden at vågne med smerter og hovedpine. Erling er en livredder. Kan varmt anbefales.
Çigdem Sahin


Inden jeg tog til Specialklinikken Rebil,d havde jeg opgivet livet. Jeg magtede ikke smerterne efter 2 piskesmæld. Efter 8 år i systemet, kom jeg før første gang et sted, hvor man troede på mine smerter og jeg fik selv set grunden til mine smerter via røntgen... Specialklinikken Rebild fik liv i mig og troen på at jeg nok skulle komme nogenlunde ud. En ting er den skønneste klinik og de dejlige mennesker man møder, men man skal også være opsat på at selv arbejde videre bag efter! Er så glad for at Erling og resten af klinikken tog hjertelig i mod mig og hjalp mig med at se solen igen.
Heidi Röhl


En voldsomt nedadgående spiral blev stoppet og byttet ud med en opadgående. 1,5 år efter mit behandlingsforløb blev afsluttet på Specialklinikken Rebild, tør jeg slet ikke tænke på hvordan min hverdag uden Erling og Eva ville se ud i dag. Vi tænker jævnligt tilbage på, hvor lidt jeg kunne og hvor alm. vores hverdag i familien, tros alt er blevet på relativ kort tid. Lægevidenskaben gav ikke megen håb, blot trøst over at jeg stadig var her, tros så voldsomt et uheld. Smerterne fyldte hver dag og satte store begrænsninger på familiens aktiviteter. I dag kan jeg, alt det jeg vil. Når bare jeg bruger tid på vedligeholdelse af min krop - hver dag. Jeg sover ikke længere dagene væk og forsøger ej heller at ødelægge min nakke med konstante knæk, for at holde på lidt syn. Mit piskesmæld er der for resten af livet – men nu kan jeg leve med det. Tak til Specialklinikken Rebild.
Christina Klaustrup


Erling kan man lita på! Andra året som jag besöker Specialklikken i Stövre och ännu en gång gjorde han någonting som gör att jag känner mig lite längre och lättare efter chockljuds behandlingen, med sedvanliga kiropraktiker grep utifrån min tidigare rörelse röntgen. Jens visste precis var och hur han skulle angripa mina smärtor och hindrad rörelse förmåga. Nu återstår egen träning och försöka ta sig iväg på promenader och gym för att inte halka tillbaka i låst läge igen. Om jag förstod tekniken rätt har den löst upp knutor och förkalkningar i diskarna som nu blev betydligt mer rörligt, men eftersom jag är överrörlig måste jag ta det easy easy så jag inte gör något utöver min förmåga för då blir det sängen igen! Tack Erling, du ger en livsgnistan tillbaks.
Morgan Larsson


Jeg har været hos jer på klinikken, i efteråret 2018, til en whiplash-udredning efter en bilulykke.
Jeg vil gerne takke for den venlige behandling, jeg som patient blev mødt af,
og for den grundighed og professionalisme som I lægger i det faglige arbejde.
Lene Vibeke Jensen