Nyheder

Tilladelse til at anvende DMX i Specialklinikken er trukket!

Patienter i Danmark og resten af Europa kunne få deres nakkeskader undersøgt dynamisk med DMX hos Erling Pedersen-Bach på Specialklinikken Rebild. Men SIS under de danske sundhedsmyndigheder, har uden rimelig grund trukket tilladelsen tilbage, hvilket stiller tusinder at patienter i et dilemma med at få en  diagnose af deres nakkeskader. Angiveligt skyldes det, at der er en verserende sag mellem Patientsikkerhedes styrelsen og kiropraktor Erling Pedersen-Bach. Denne sag anket til Sundhedsministeren og i sundhedsudvalget, men de ser ikke ud til at have nogen interesse for patienternes helbred når det drejer sig om Whiplash med efterfølgende skader. De er også helt kolde overfor de godt 600 patienters udsagn og underskrifter for Erling Pedersen-Bach. Det vil patienterne sikkert huske, når de næste gang går til valgurnerne.

Desuden er de falske og nedrige anklager som et par personer har lavet imod Erling Pedersen-Bach anmeldt til Politiet.

Af hensyn til fremtidens patienter, arbejder Erling Pedersen-Bach på en løsning, så det ikke bliver nødvendigt at rejse så langt som til USA for at blive undersøgt med DMX. Desværre har vi indtil videre måttet indstille vores kliniske forskningsarbejde af den dynamiske nakke set i lyset af de skader, der sker, når bilulykker og uheld rammer og bringer menneskets liv i fare. Det er en meget beklagelig og uventet udvikling, som er til stor skade for patienter, som i forvejen har det hårdt.

Det ser nu, som seneste nyt, ud til, at der vil komme en løsning i stand i et naboland. Mere om dette når tingene er på plads.

Patienter, som lige nu ønsker at blive undersøgt for Whiplash og nakketraumer med dynamisk røntgenundersøgelse, bliver vi nødt til at henvise til DMX klinikken DMX-WORKS i Tampa, Florida, USA. Det er en stor ekstra bekostning for patienterne, og meget beklageligt, og noget som myndighederne er helt kolde overfor.

DRG deler viden:

På grund af falske angivelser omkring Kiropraktor Erling Pedersen-Bachs arbejde, har alt arbejde med en kursusrække og workshops om undersøgelse, røntgenanalyse og behandling af Whiplash og andre nakkeskader, måttet henlægges. Autoriserede behandlere som læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og osteopater vil derfor ikke kunne bliver undervist i DMX og dermed kan de ikke hjælpe med at bære den nye viden fremad.

Samarbejde på tværs af faggrupper:

Når det igen er muligt, åbner Erling Pedersen-Bach muligheden for, at professionelle behandlere som er interesseret i at lære sig hvordan man diagnosticerer og bruger DMX som baggrund for specifik behandlingsteknik, vil kunne blive inviteret til at deltage i kurser og workshops. Det være sig læger, fysioterapeuter og osteopater, som kunne have professionel fordel af, at tillære sig behandlingsteknikken og at forstå analysen, som er baggrund for, at kunne henvise berettigede patienter med Whiplash og andre nakketraumer til undersøgelse med DMX.

Så snart det igen er muligt, vil Erling Pedersen-Bach invitere interesserede til at høre om DMX diagnose af Whiplash og andre nakketraumer gennem foredrag og kurser.